kazneno i prekršajno prijavljen / Na Facebooku pozirao s četničkom kapom, a policija mu u kući našla i arsenal oružja

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U policiji napominju kako Facebook profil 30-godišnjaka nije 'zaključan', pa su sporne fotografije bile dostupne većem broju građana

23.11.2016.
13:02
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Kazneno i prekršajno odgovarat će 30-godišnjak iz Rebića kod Udbine, koji je na svom Facebook profilu objavljivao fotografije na kojima na glavi nosi kapu s oznakama dinarske četničke divizije, ali i zbog oružja i eksploziva koje je pronađeno u kući koju koristi.

Ličko-senjska policija u srijedu je priopćila kako je osumnjičeni od 2010. do 22. studenog ove godine na Facebooku objavljivao svoje fotografije s četničkom kapom. Stoga je prekršajno prijavljen zbog javnog nošenja ili isticanje simbola koji remete javni red i mir te tiskanja i snimanja stvari kojima se na nametljiv ili drzak način remeti mir građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji napominju kako Facebook profil tog 30-godišnjaka nije "zaključan", pa su sporne fotografije bile dostupne većem broju građana.

On će kazneno odgovarati i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, s obzirom da je policija u istrazi pretražila prostorije u kojima živi te pronašla tromblonsku minu, poluautomatsku pušku, vojni karabin i 83 komada raznog streljiva koje je neovlašteno posjedovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo