skriveni ispod kreveta / Na graničnom prijelazu u Metkoviću u kamperu pronađeno sedam ilegalaca

Image
Foto: Ilustracija/Davor Javorovic/PIXSELL

Tom prilikom 44-godišnji vozač Iranac priveden je i kazneno prijavljen za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj

27.7.2018.
16:08
Ilustracija/Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Šest Iranaca i jedan Iračanin pronađeni su ispod kreveta te u improvziranoj pregradi, tzv. bunkeru kampera švedskih registarskih oznaka u srijedu navečer na međunarodnom graničnom prijelazu u Metkoviću, a tom prilikom 44-godišnji vozač Iranac priveden je i kazneno prijavljen za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija.

Pregled vozila obavili su granični policajci u suradnji s carinskim službenikom prilikom ulazne granične kontrole. Pritom su dvije osobe zatečene pod krevetom, a njih pet u “bunkeru”, a policija je utvrdila kako su svi ranije podnijeli zahtjev za azil Službi za strance u Sarajevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Punoljetni putnici iz kampera su u readmisijskom postupku vraćeni u BiH zbog nezakonitog ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj, dok je 44-godišnji vozač kampera zbog počinjenog kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj, drugoj državi članici europske unije ili potpisnici šengenskog sporazuma pritvoren uz kaznenu prijavu Državnom odvjtništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo