završio u bolnici / Na koncertu je urinirao u čašu i zalijevao ljude? Upozorili ga da to ne radi, a onda i napali

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL/Facebook

Mladića su prijavili zbog omalovažavanja i vrijeđanja moralnih osjećaja građana

31.10.2019.
8:55
Josip Regovic/PIXSELL/Facebook
VOYO logo

Zagrebačka policija razriješila je slučaj Jurice Galoića (23) koji je 18. listopada nakon koncerta Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni završio u bolnici zbog ozljeda.

Njegova majka objavila je fotografije mladića na Facebooku tvrdeći da joj je sina netko pretukao te pozvala sve one koji imaju bilo kakve informacije o nemilom događaju da se jave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovako izgleda jedno zagrebačko dijete nakon što je prvi put otišlo u Arenu na koncert. Skupilo se smeće Zagreba i okolice i desilo se ovo. Nikada nije ni mrava zgazio, nikaga u 23 godine krivo pogledao", napisala je majka prije dva tjedna.

No čini se kako ova priča ima i drugu stranu. Naime, zbog tučnjave na koncertu policija je zbog drskog ponašanja prekršajno prijavila petoricu 20-godišnjaka, 32-godišnjaka, 31-godišnjaka, 34-godišnjaka i Juricu (23). Zbog toga im prijeti novčana kazna od 50 do 350 njemačkih maraka (opa.a. kako je navedeno u Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira) ili do 30 dana zatvora. No Juricu su prijavili i zbog omalovažavanja i vrijeđanja moralnih osjećaja građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje 24sata iz svojih izvora, mladić je urinirao u čašu u publici i potom zalijevao ljude mokraćom i pivom. Upozorili su ga na ponašanje, a potom i napali. Osim njega, lakše je ozlijeđen i jedan prijavljeni 32-godišnjak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo