Buktinja uz cestu / Na Korčuli pijan usred noći sletio s ceste, vratio se, pa opet sletio, a taj put auto mu se i zapalio

Image
Foto: Shutterstock

U automobilu su bila trojica, vozili su se iz Korčule prema Lumbardi, ali su stigli samo do zavoja kojega automobil nije uspio savladati

4.10.2022.
14:18
Shutterstock
VOYO logo

Pijani 24-godišnji vozač je u noći na utorak na otoku Korčuli dvaput sletio s ceste, automobil se pritom zapalio i u cijelosti izgorio, no ni vozač niti dvojica suputnika nisu ozlijeđeni, izvijestila je u dubrovačko-neretvanska policija.

U policiji navode da je oko 2.20 sati vozač automobila dubrovačkih registracija, vozeći iz smjera Korčule prema Lumbardi, u zavoju izgubio nadzor i sletio s ceste na neuređeno zemljište. Vozilo se potom inercijom vratilo na cestu te u nekontrolirano ponovno sletjelo s ruba kolnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se zaustavio, automobil se samozapalio, a do dolaska vatrogasaca u cijelosti je izgorio. Nitko od putnika (24-godišnji vozač i dvije muške osobe u dobi od 22 godine) nije ozlijeđen.

Alkotestiranjem je vozaču izmjereno 1.44 promila alkohola, a zbog izazivanja prometne nesreće i vožnje pod utjecajem alkohola bit će prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo