isti datumi / Na misi za Mateja u Beogradu pojavila se žena kojoj se dogodila ista tragedija: ‘Previše je tu sličnosti...’

Image

Njezin brat nestao je u Dunavu istoga dana kad i Matej Periš

21.5.2022.
10:01
VOYO logo

U crkvi Svetog Ante u Beogradu u petak je održana misa za Mateja Periša, a ispred crvke se okupio veliki broj građana. Među onima koji su se došli oprostiti od preminulog Splićanina, bila je i žena koja je doživjela gotovo istu tragediju.

Beograđanka Snežana, koja je kod križa ostavila bijele ruže, otkrila je srpskim medijima nevjerojatnu podudarnost između gubitka svog brata i Mateja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njezin brat nestao je u Dunavu istoga dana kad i Matej Periš, 31. prosinca.

"Jako mi je teško, užasno me ovo potreslo. Ne osjećam se dobro, tuga. Previše je podudarnosti u ovom slučaju, datum… Sve me to navelo da dođem ovdje. Pratila sam potragu", rekla je Snežana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srce mi je govorilo da dođem. Na isti dan 31.12. Prije 30 godina moj brat je nestao u Dunavu, prevrnuo se čamac s njih petoro i pet mjeseci kasnije 18. svibnja doplovio kod Smedereva. Isti datumi kao i Matej. Živim u blizini i morala sam doći. Znam što to znači. Roditelji će imati što zakopati, kamo otići plakati, zapaliti svijeću. To su strašne stvari. Četiri prijatelja mog brata nikad nisu isplivala", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo