Petar Dukarić / Na sjeveru Hrvatske uhićen poznati branitelj koji je izbo svoju partnericu u Kaštelima

Image
Foto: Edina Zuko/PIXSELL

Svojoj djevojci zadao je po život opasne ozlijede oštrim predmetom te zatim pobjegao

26.7.2018.
12:12
Edina Zuko/PIXSELL
VOYO logo

Uhićen je Petar Dukarić koji je osumnjičen za pokušaj ubojstva jer je svojoj djevojci zadao po život opasne ozlijede oštrim predmetom te zatim pobjegao.

U odnosu na jučerašnji događaj u Kaštel Gomilici u kojem je oštrim predmetom ozlijeđena 55-godišnjakinja, jučer je  na području Policijske uprave varaždinske pronađen i uhićen 47-godišnjak koji je doveden u službene prostorije policije  i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, objavili su iz PU splitsko-dalmatinske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dukarić je osumnjičen za pokušaj ubojstva jer je tijekom svađe oštrim predmetom ubo u gornji dio abdomena 56-godišnjakinju s kojom je bio u vezi te je ona u smrtnoj opasnosti prevezena u KBC Split. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, operirana je isti dan te više nije u životnoj opasnosti. 

Petar Dukarić otprije je poznat medijima, ali iz sasvim drugih razloga. Kao mladi branitelj, tada 19-godišnjak, fotografiran je pored grafita poznatog benda Guns N' Roses. Fotografija je nestala u Starom Grabovcu pored Novske, a kasnije je korištena kao antiratni plakat. Na plakatu je bio Dukarić, a na vrhu je pisalo "Live and let live" ("Živi i pusti živjeti") parafrazirajući pjesmu poznate grupe "Live and let die".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je i sam menadžer Guns N' Rosesa tražio jer je htio iskoristiti fotografiju za poster i omot albuma. A kako je Petar Dukarić jednom prilikom rekao medijima, pozivali su ga i u Ameriku, ali njemu nije padalo na pamet napustiti Prvu gardijsku brigadu Tigrove i bojište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo