dolijao / Na zagrebačkom području: Prodavao duhan na parkiralištu i kod kuće pa mu policija pokucala na vrata

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Predao ukupno 68,3 kg suhog rezanog duhana, 556 kutija cigareta bez istaknutih markica i 3220 ručno rađenih cigareta.

25.11.2021.
11:10
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nedozvoljena trgovina.

Sumnja se da je od početka 2021. godine, u namjeri pribavljanja protupravne imovinske koristi, na za sad nepoznat način nabavio suhi rezani duhan i cigarete bez odgovarajućih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske, a koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Turopolja, priopćila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako pripremljen duhan i duhanske prerađevine preprodavao je na parkiralištu na području Turopolja. Dio takvog duhana, sumnja se, prodavao je i građanima koji su osobno dolazili na njegovu kućnu adresu radi kupnje tih proizvoda.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici proveli su pretragu njegove kuće i dvorišnih objekata kojom prilikom je policijskim službenicima predao ukupno 68,3 kg suhog rezanog duhana, 556 kutija cigareta bez istaknutih markica i 3220 ručno rađenih cigareta.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo