PALI DILERI / Na Zrću zbog preprodaje droge uhićena četvorica Britanaca i Čeh

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija

Kako Hina saznaje nakon uhićenja im je Županijski sud u Zadru odredio jednomjesečni istražni zatvor

19.7.2022.
14:23
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Policija iz Novalje uhitila je četiri britanska i jednog češkog državljana kod kojih su u nekoliko odvojenih slučajeva na festivalu elektroničke glazbe na Zrću pronađene razne vrste droga namijenjene za daljnju preprodaju.

Trojici Britanaca nakon uhićenja određen je jednomjesečni istražni zatvor. Još jednom Britancu zbog istrage su oduzeti dokumenti i ima obvezu redovnog javljanja policiji kao i 24-godišnji Čeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ličko-senjska policija u utorak je priopćila da je kod dvojice dvadesetogodišnjih Britanaca pronađeno 48 najlonska paketića u kojima se nalazilo 5,67 grama marihuane, 5,62 grama kokaina, 12,29 grama ketamina i 65 tableta ecstasyja.

Image
PRIVEDENI SU /

Trojica Talijana unajmili apartman u Splitu i sa sobom donijeli brdo droge koju su namjeravali prodavati na Ultri

Image
PRIVEDENI SU /

Trojica Talijana unajmili apartman u Splitu i sa sobom donijeli brdo droge koju su namjeravali prodavati na Ultri

U pretrazi prostorija koje su koristili pronađeno je još 24,43 grama marihuane, 46,36 grama kokaina, 1,14 grama ketamina, dvije digitalne vage, 0,57 grama hašiša, tableta ecstasy i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Hina saznaje nakon uhićenja im je Županijski sud u Zadru odredio jednomjesečni istražni zatvor.

U istražnom je zatvoru i Britanac (21) zatečen s 32 najlonska paketića s ukupno 54,98 grama ketamina i 30 tableta ecstasyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Droga je pronađena i kod 37-godišnje Britanca i to 33 komada tableta ecstasyja i 0,5 grama droge MDMA. Njemu sudac istrage nije odredio istražni zatvor već je dobio zabranu napuštanja boravišta u Novalji, privremeno su mu oduzete putne isprave i ima obvezu redovitog javljanja policiji.

Za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama odgovarat će i 24-godišnji češki državljanin koji je zatečen s 12 fragmenata tableta ecstasy, a naknadno je izručio policijskim službenicima još 29 fragmenata. On ima zabranu napuštanja Hrvatske i obavezu svakodnevnog javljanja u policijsku postaju u Zadru. I njemu su privremeno oduzete putne isprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo