krali novac i cigarete / Nagovarali maloljetnika da maskiran, plastičnim pištoljem pljačka trgovine: Napravili štetu od 16.000 kuna

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Ilustracija

U večernjim su satima automobilom dolazili do trgovina te do jednog kioska u kojima je maloljetnik ulazio - maskiran kapuljačom i maskom preko lica

1.10.2022.
15:59
Hrvoje Jelavić/Ilustracija
VOYO logo

Pritvorena su dvojica 25-godišnjaka i maloljetnik kojega su ova dvojica nagovarali da uz prijetnju plastičnim pištoljem i maskiran na području Dugog Sela i Vrbovca pljačka trgovine i kiosk, odakle je odnio novac i cigarete u vrijednosti gotovo 16.000 kuna.

Iz zagrebačke policije u subotu su priopćili kako su dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom, ne navodeći mu godište, i dvojicom 25-godišnjaka zbog sumnje da su počinili četiri razbojništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeno je da su u drugoj polovici rujna uglavnom u večernjim satima automobilom dolazili do trgovina te do jednog kioska u kojima je maloljetnik, maskiran kapuljačom i maskom preko lica, pljačkao novac i duhanske proizvode, uz prijetnju pištoljem za koji se naknadno utvrdilo da je plastičan.

Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 15.900 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dovršetku istrage sva trojica predana su pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog razbojništva dostavljena je mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo