istraga u tijeku / Najtužniji slučaj za policiju: sumnjaju da je 8-godišnja djevojčica u vrtiću ubila bebu

Image
Foto: Thinkstock

Policija sumnjiči neidentificiranu osmogodišnju djevojčicu za smrt jednogodišnjeg dječaka

19.4.2017.
10:53
Thinkstock
VOYO logo

Tragičan slučaj odvio se u američkom vrtiću kada je ondje prisutno bilo četvero djece i jedna odrasla osoba. No, policija sumnjiči neidentificiranu osmogodišnju djevojčicu za smrt jednogodišnjeg dječaka Koreyja. Jedan petogodišnji dječak tvrdi da je svjedočio tragediji.

Majka ubijenog dječaka Bryanna Reasonover tog je dana odvela svoje troje djece na čuvanje jer je radila noćnu smjenu. Međutim kad ih je došla pokupiti, Korey nije davao znakove života, ali je na njegovom licu vidjela masnice i tragove ugriza, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

FOTO: (Bryanna s Koreyjem / Facebook)

"Nikad ne objavljujem svoje osobne stvari po društvenim mrežama, ali svako se jutro budim i osjećam bespomoćno, i smrt mojeg djeteta čini se nestvarno. Uznemiruje me što toliko ljudi ima toliko toga za reći na društvenim mrežama, a nitko ne zna što se dogodilo, odnosno barem se ponašaju kao da ne znaju. Doći s posla i pokupiti beživotno dijete iz vrtića, shvatiti da ne diše, najgori je osjećaj na svijetu. On nije samo ubijen, njega su mučili. Ima masnice i tragove ugriza po cijelom tijelu i licu. Nakon što su ga ubili i mučili, vraćen je u krevetić i postavljen kao da spava. Baš kao da se ništa nije dogodilo. To je najgori osjećaj na svijetu", napisala je shrvana majka u svom statusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je kasnije potvrdila kako su djeca bila ostavljena bez nadzora na neko vrijeme. Korey je u jednom trenutku počeo plakati i navodno se osumnjičena djevojčica umiješala kako bi pomogla. Zasad se još ne zna je li to bila samo strašna nesreća ili ga je namjerno ubila. Tužiteljstvo provodi istragu kako bi sakupili dokaze i digli tužbu protiv privatnog vrtića u kojem je stradao dječak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef policije Jeffrey Lewis izjavio je kako je ova istraga jedan od najtužnijih slučajeva na kojima je radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo