brutalan zločin iz 2009. / Nakon sedam godina razriješeno ubojstvo starca: ubila ga je djevojka koja je tada imala 16 godina

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Arhiva

Policija je objavila da je riješila ubojstvo iz 2009. i za zločin osumnjičila hrvatsku državljanku rođenu 1993. godine. Starca je, navode, ubila nožem u stanu te mu ukrala oko 120.000 kuna te zlatni muški sat

5.1.2016.
14:25
Goran Stanzl/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Zagrebačka policija razriješila je ubojstvo starca iz svibnja 2009. i za brutalni zločin osumnjičila djevojku koja je tada imala tek 16 godina.

Tijelo mrtvog 84-godišnjaka, koji je sam živio u stanu u zagrebačkoj Vodovodnoj ulici u svibnju 2009., pronašao je član njegove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo zatim policija je objavila da je obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku potvrđeno da je riječ o ubojstvu te da je na tijelu žrtve pronađeno više uboda oštrim predmetom.

No, ubojica, kao i motiv, ostali su nepoznati gotovo šest i pol godina od zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je u utorak na svojoj internetskoj stranici objavila da je riješila ubojstvo iz 2009. i za zločin, na temelju kriminalističkog istraživanja i "provedenih dokaznih radnji", osumnjičila hrvatsku državljanku rođenu 1993. godine.

Starca je, navode, ubila nožem između 21. i 23. svibnja 2009. u stanu u Vodovodnoj ulici iz kojega je pritom ukrala oko 120.000 kuna te zlatni muški sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je prijavljena za ubojstvo iz koristoljublja na osobito okrutan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo