BIH ODAHNULA / Nakon više od dva dana potjere uhićen monstrum iz Livna: nožem je ubio majku, brata i šogoricu!

Image
Foto: Zvonimir Coric/PIXSELL

Ante Niče je i ranije osuđivan zbog nasilja u obitelji te se upravo vratio s izdržavanje jednomjesečne zatvorske kazne. U Livnu je prema medijskim navodima vladao strah budući je Niče najavio da će počiniti i druga ubojstva

2.11.2015.
10:22
Zvonimir Coric/PIXSELL
VOYO logo

Policija u Livnu uhitila je u ponedjeljak ujutro Antu Niču koji je osumnjičen za iznimno okrutno trostruko ubojstvo nožem troje članova svoje obitelji, majke, šogorice i brata, koje je počinjeno u večernjim satima u petak, potvrdili su iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ).

"Oko osam sati zaprimili smo informaciju o osobi za koju se sumnja da je počinila ubojstvo, te su naši policijski službenici brzo reagirali i uhitili ga", rekao je glasnogovornik MUP-a HBŽ-a Ivica Vrdoljak. Pojasnio je da je osumnjičeni Niče prevezen je u zgradu Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije te da slijedi kriminalistička obrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesetpetogodišnjak je otkriven nakon što se dva dana skrivao u livanjskom naselju Komorani.

Ante Niče iz mjesta Veliki Kablići kod Livna ubio je petak navečer u obiteljskoj kući kuhinjskim nožem troje članova svoje obitelji, pri čemu su majka i šogorica preminule na mjestu događaja, dok je brat umro na putu prema bolnici u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Niče je i ranije osuđivan zbog nasilja u obitelji te se upravo vratio s izdržavanje jednomjesečne zatvorske kazne. U Livnu je prema medijskim navodima vladao strah budući je Niče najavio da će počiniti i druga ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo