Brzo su ga pronašli / Namjerno izazvao požar: Zapalio kat vlastite kuće i jednu prostoriju u prizemlju pa otišao u nepoznato

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija

Policajci su pronašli 61-godišnjaka kod kojeg su pronađeni predmeti koji se dovode u svezu s kaznenim djelom

30.11.2020.
17:24
Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, njega se sumnjiči da je u nedjelju poslijepodne u Sv. Filip i Jakovu namjerno izazvao požar na katu svoje obiteljske kuće, kao i u jednoj prostoriji u prizemlju kuće. Nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar su ugasili vatrogasci, a tom prilikom je nastala materijalna šteta koja će biti utvrđena naknadno, priopćila je Policijska uprava zadarska.

Policijski službenici su nedugo nakon samoga događaja pronašli 61-godišnjaka te je doveden u službene prostorije gdje su kod njega pronađeni predmeti koji se dovode u svezu s kaznenim djelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 61-godišnjak se uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom privodi pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo