POBJEGLI S MJESTA NESREĆE / Napadač na hrvatskog rukometaša još uvijek se nalazi u bijegu. U Sloveniji je proizvodio drogu za silovanje

Image
Foto: Screenshot / @RK Butel Skopje

Kazneni sud u Skoplju potvrdio je da je uhićenima A.K.(22) i K.L.(19), koji su zajedno s Gjorgievskim napali Tota, izrečena mjera pritvora

11.4.2022.
16:28
Screenshot / @RK Butel Skopje
VOYO logo

Prvoosumnjičeni za premlaćivanje hrvatskog rukometaša Denisa Tota je Slovenac Angelo Gjorgievski, višestruki delinkvent koji je u Sloveniji osuđen za trgovinu drogom, doznaje makedonski 24.info.

Hrvatski rukometaš je preminuo od posljedica premlaćivanja i zadobivenih udara, a Gjorgievski je trenutačno u bijegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je otprije dobro poznat policiji. Naime, u lipnju 2016. godine je u centru Maribora skrivio tešku prometnu nesreću kada je sa svojim automobilom udario u pet parkiranih automobila te na kraju pobjegao. Policija ga je tada brzo uhvatila. 

Image
što se dogodilo? /

Makedonski mediji: Hrvatski rukometaš je ipak pretučen prije smrti, uhićene dvije osobe

Image
što se dogodilo? /

Makedonski mediji: Hrvatski rukometaš je ipak pretučen prije smrti, uhićene dvije osobe

Nekoliko mjeseci kasnije, u listopadu 2016. godine policija je pronašla laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga, a u laboratoriju se nalazio i proizvod Gama hidroksibutirat, poznata kao droga za silovanje. U laboratoriju su zaplijenili i marihuanu i amfetamine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazneni sud u Skoplju potvrdio je da je uhićenima A.K.(22) i K.L.(19), koji su zajedno s Gjorgievskim napali Tota, izrečena mjera pritvora.

Snimile su ih kamere te je vidljivo kako udaraju Tota koji nije bio u stanju pružiti nikakav otpor.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postupajući na prijedlog Državnog odvjetništva Skoplje, sudac u prethodnom postupku je odlučio prihvatiti prijedlog tužiteljstva i za dvojicu uhićenih odredio pritvor, zbog opasnosti od bijega i mogućnosti utjecaja i ometanja istrage", stoji u priopćenju Kaznenog suda u Skoplju.

Podsjetimo, incident se dogodio u četvrtak oko 3:30 ispred noćnog kluba Privilege kada su osumnjičeni nakon kraće verbalne svađe napali hrvatskog rukometaša i zadali mu više udaraca šakama i nogama. Tot je od siline udaraca pao i potiljkom udario u asfalt te izgubio svijest. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni su pobjegli, a rukometaš je odvezen u Klinički centar "Majka Tereza" gdje je u petak preminuo.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo