U KAŠTEL STAROM / Napao djelatnice banke: 'Dajte mi PIN, dobio sam Eurojackpot, gdje će mi uplatiti 500 milijuna eura!?'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija

Muškarac imao nije imao osobnu iskaznicu, pa su mu djelatnice banke odbile dati novi PIN

10.5.2022.
16:10
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Zbog incidenta u Kaštel Starom iz rujna prošle godine, T.L. (44) mora platiti 200 DEM, odnosno 754 kuna, odlučeno je na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu, Stalnoj službi u Kaštel Sućurcu, piše Dalmacija Danas.

Naime, muškarac je 23. rujna 2021. godine u popodnevnim satima došao u poslovnicu Erste banke u Kaštel Starom te od zaposlenih zatražio novi PIN za karticu. Kako nije imao osobnu iskaznicu, tako su mu djelatnice banke odbile dati novi PIN, a to ga je potpuno izbacilo iz takta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dajte mi pin, dobio sam Eurojackpot, gdje će mi uplatiti 500 milijuna eura, jeste li vi normalni!?", kazao je te otišao iz banke.

Vratio se i ponovno urlao

No, muškarac se vratio nakon sat vremena i ponovno počeo urlati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam još milijuna, gdje će mi uplatiti, kako ću dignuti novac bez pina", vikao je muškarac nakon čega je ponovno izašao iz banke.

Ponovno se vratio u nju i kazao: "Sve je bliži sudnji dan, letjet će avioni i padati bombe i podmornice će letjeti, svima će on suditi, ja sam se borio za slobodu, ja sam heroj, bit ću milijarder, kupit ću cijelu Hrvatsku", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnice su pozvale policiju, a nakon toga je T.L. završio u policiji te je iz nje pušten nešto prije 19 sati. Taj boravak od nekoliko sati iza rešetaka sud mu je uračunao u kaznu po "tečaju" od 300 kuna za jedan dan u zatvoru pa će na koncu zbog narušavanja javnog reda i mira morati platiti 454 kune, piše Dalmacija danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo