Napadač priveden / Napao ga 'kukavički s leđa' usred Korza: 'Prijetio da će mi ubiti ženu i djecu ako išta kažem policiji'

Image
Foto: PIXSELL

Rekao je i kako mu je napadač bio nekadašnji kolega kojemu je bio nadređeni na brodu

26.2.2019.
20:50
PIXSELL
VOYO logo

Središte Rijeke bilo je poprište divljačkog napada, a brojne prolaznike i šetače to nije ostavilo ravnodušnima.

Čovjek je sjedio na terasi jednog kafića na Korzu te mu je u jednom trenutku prišao drugi muškarac. Nakon samo par sekundi razgovora, muškarac ga je počeo udarati, a na kraju mu je na glavi slomio stolicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije napada nisu prozborili niti riječ

"Nije istina da smo se prvo verbalno sukobili, nismo prozborili ni riječ prije napada, niti imali ikakav kontakt. Jednostavno mi je prišao, kukavički s leđa, nakon što sam, popivši kavu s majkom u kafiću, krenuo prema parkiralištu.

Napravio sam 15-ak koraka kada sam osjetio udarac stolice u glavu. On je tada nestao, a ja sam ostao ošamućen neko kratko vrijeme. Potom se vratio s bebom u tobolcu i zaprijetio mi da će mi ubiti ženu i djecu ako išta kažem policiji. Sva sreća pa moja djeca tad nisu bila sa mnom da proživljavaju takav stres", kazao je napadnuti D.Š. (36) za 24 sata.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i kako mu je napadač bio nekadašnji kolega kojemu je bio nadređeni na brodu. 

"U kolovozu prošle godine dotični je napravio dvije povrede o sigurnosti na brodu te je korisnik broda iz Engleske dao upute da ga moja firma udalji s broda i zamijeni iskusnijim pomorcem. Ja nisam nikakav kriminalac kako su o meni pisali neki mediji već pošten radnik koji izvršava svoje dužnosti na jednom zahtjevnom poslu kojeg podrazumijeva plovidba i pomorstvo. Ja sam samo izvršavao svoju dužnost, a s dotičnim od tada nisam imao nikakav kontakt", kazao je za 24 sata.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač priveden

Muškarcu su u pomoć priskočili prolaznici i konobari jer mu je iz glave potekla krv, a napadač je odmah krenuo u bijeg. Na mjesto događaja brzo je stigla Hitna pomoć, koja ga je odvela u bolnicu.

Prema dosad utvrđenim informacijama u 10.40 na Korzu, ispred ugostiteljskog objekta došlo je do narušavanja javnoga reda i mira u kojem su sudjelovale dvije muške osobe, kazali su iz PU primorsko-goranske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priveden je 31-godišnji hrvatski državljanin te je u tijeku kriminalističko istraživanje s obzirom da ga se sumnjiči da je 36-godišnjeg muškarca udario metalnim predmetom te mu time zadao tjelesne ozljede. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo