Sukob u Zagrebu / Nasmrt ga pretukao zbog 200 kuna: Završio u bolnici jer su mu bila slomljena rebra. Pušten na kućnu njegu pa iskrvario

Image
Foto: Pexels

Uzrok tragedije je 200 kuna koje je nesretnik navodno dugovao napadaču

15.2.2021.
9:16
Pexels
VOYO logo


Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (34) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv života i tijela teškom tjelesnom ozljedom s posljedicom smrti.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 34-godišnjak 9. lipnja 2020. oko 2 sata, zajedno s prijateljem, došao do adrese stanovanja oštećenika u Zagrebu kako bi s njim porazgovarao oko navodnog duga u iznosu od 200 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oštećenika je zatekao u društvu njegovih prijatelja i započeli su verbalni sukob. Postoji osnovana sumnja da je tijekom sukoba, u namjeri da teško tjelesno ozlijedi oštećenika, udario ga šakom u glavu uslijed čega je ovaj pao na leđa i udario glavom i tijelom u tlo, priopćio je DORH.

Zadobio je ozljede u vidu krvnog podljeva kože glave, trupa i svih udova, te prijelom VI. do VIII. rebra lijevo s pomakom. Daljnji fizički napad na oštećenika su spriječile prisutne osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oštećeniku je istoga dana, u jutarnjim satima, pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućnu njegu, no 13. lipnja 2020. preminuo je u obiteljskoj kući radi iskrvarenja do kojega je došlo zbog prijeloma rebara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo