stravičan zločin / Nasmrt izudarao majku ciglom po glavi: Dubrovčanin mora u psihijatrijsku ustanovu

Image
Foto: Thinkstock.com

Patolozi su obdukcijom zaključili da je sin majci udarcima ciglom prelomio sve kost lica i čeljusti i izazvao krvarenje u području dušnika

22.2.2018.
13:12
Thinkstock.com
VOYO logo

Dubrovčanin Đivo Matić (35) u četvrtak je na dubrovačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen zbog ubojstva majke, a kako je sud utvrdio da je bio neubrojiv kada ju je ciglom izudarao po glavi prisilno će biti smješten u psihijatrijsku ustanovu.

Glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav potvrdio je kako će se, nakon pravomoćnosti presude, odrediti u koju će psihijatrijsku ustanovu Matić biti smješten. Vrijeme do pravomoćnosti presude Matić će provesti u dubrovačkom istražnom zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matić je optužen da je 22. listopada 2017. u dubrovačkom naselju Čokolino, majku ciglom izudarao po glavi dok je spavala na krevetu. Prethodno je istom ciglom razbio staklo na ulaznim vratima i ušao u stan.

Patolozi su obdukcijom zaključili da je sin majci udarcima ciglom prelomio sve kost lica i čeljusti i izazvao krvarenje u području dušnika uslijed kojih je preminula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo