izgubio mu se svaki trag / Nastavlja se potraga za nestalim vojnikom: Traži ga vojska, policija, HGSS, dronovi

Image
Foto: Nestali.hr/PIXSELL

Konkretni tragovi koji bi ukazivali na lokaciju nestale osobe danas kao niti prethodnih dana nisu pronađeni

23.9.2020.
16:04
Nestali.hr/PIXSELL
VOYO logo

Od ranih jutarnjih sati nastavljena je potraga za nestalim pripadnikom HV-a, Zlomislić Draženom iz mjesta Radovanci (općina Velika), čiji je nestanak prijavljen 17. rujna 2020., na području grada Đakova.

Za nestalim, danas traga 103 pripadnika HV-a, 22 pripadnika HGSS-a, s jednim psom i 22 policijska službenika koji pretražuju šire područje od mjesta pronalaska Draženovog vozila, nedaleko od mjesta Sloboština, te sjeverozapadno područje općine Brestovac i to naseljena i nenaseljena mjesta, te napuštene objekte u toj zoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretni tragovi koji bi ukazivali na lokaciju nestale osobe danas kao niti prethodnih dana nisu pronađeni, a tijekom današnjeg dana pretražen je prostor od preko 250 hektara.

Tijekom proteklih dana potrage za nestalim uz ljudstvo na terenu korištene su i bespilotne letjelice uz upotrebu termovizije te psi tragači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija moli građane ukoliko imaju bilo kakva korisna saznanja o nestaloj osobi da se jave na broj telefona 192, u najbližu policijsku postaju ili da informacije dostave putem mail-a pozesko-slavonska@policija.hr ili na nestali@nestali.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo