na sudu u zadru / Nastavlja se suđenje Daruvarcu, majka pretučene djevojke: 'Ne želim tom čovjeku smrt, želim da se liječi'

Image
Foto: vijesti.hr

Daruvarac na sud dolazi sa slobode, a očekuje se da će biti pojačanje mjere opreza

9.1.2019.
7:43
vijesti.hr
VOYO logo

U utorak se na zadarskom Općinskom sudu pod predsjedanjem nove sutkinje Mitre Meštrović nastavlja suđenje Darko Kovačeviću Daruvarcu.

Daruvarac na sud dolazi sa slobode, a očekuje se da će biti pojačanje mjere opreza, ne samo zbog njegova dolaska, nego i zbog incidenta koji se dogodio na prošlom, propalom početku suđenja, kada su pretučena djevojka i njezina majka u jednom trenutku provalile u sudnicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Danas će ići ponovno i čitanje optužnice i izjašnjavanje o krivnji. Također, moguće je da će jedna od strana zatražiti da se suđenje zatvori za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi mi javljaju da Daruvarac izjavljuje da ja želim biti s njim. I to sada, nakon svega. To su nebuloze, ali me isto uzrujaju. Znali su me pitati želim li njegovu glavu. Naravno da ne, pa to bi bilo naručivanje ubojstva! Ne želim ja tom čovjeku smrt, želim da se liječi. Žao mi je što neće kao muškarac priznati što je učinio i kao majka mislim da mu je mjesto u bolnici. Ne mrzim ga, ali želim da bude kažnjen za svaku kap prolivene krvi moje kćeri", rekla je za 24sata Ana Gurlica, majka djevojke koju je prije pola godine premlatio Darko Kovačević zvan Daruvarac u kafiću u Zadru.

"Više ne dobivamo prijetnje i nitko nas ne zove, jer su svi otkriveni pa su valjda odustali. Kći mi ponovo noćima ne spava, to mi je problem jer se bojim da ne strada", dodaje majka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, majka pretučene djevojke Ana Gurlica u ponedjeljak je za RTL kazala da je dobila informaciju da je muž vlasnice kafića u kojem je pretučena njezina kćer odlučio dati iskaz u korist njene kćeri. Vidjet ćemo hoće li se ta informacija pokazati točnom na suđenju koje ponovno počinje sutra. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo