14 osoba u pritvoru / Navijači se potukli na Janjču: Zadrani napali Šibenčane

Image
Foto: Ilustracija / Dusko Jaramaz/PIXSELL

Četrnaest navijača Košarkaškog kluba Zadar od subote se nalazi u pritvoru Prekršajnog suda u Gospiću, a tamo će ostati do 28. siječnja

26.1.2016.
14:04
Ilustracija / Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Svemu je prethodila masovna tučnjava navijača koja se odvila u subotu oko 13 sati kod odmorišta Janjče na autocesti A1. U sukobu Šibenčana i Zadrana lakše je ozlijede zadobilo dvoje ljude, no već su pušteni kućama.

Zasad se nagađa da tučnjava nije bila dogovorena, već su se navijači sasvim slučajno susreli na Janjču dok su putovali na svoje utakmice, Zadrani na gostovanje KK Zadra u Ljubljanu, a Šibenčani u Goricu. Iako policija nije htjela iznositi detalje okršaja, očevici tvrde da su sukob započeli Zadrani koji su bili brojčano nadmoćniji od Šibenčana. Navodno ih je bilo desetak, a Zadrana čak četiri puta više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili su na pumpi uliti gorivo, vozili su se u tri kombija. Kad su vidili Šibenčane, počeli su urlati, prijetiti i krenuli prema njima. U rukama su imali svega, od palica, boca i letvi kojima su im tukli po autima. Bilo je i krvi. Sva sreća da je policija brzo došla i potrpala ih u marice“, ispričao je jedan od očevidaca za zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo