NEVJEROJATAN SLUČAJ / Ne posustaje ni nakon 44 prekršaja i četiri uhićenja: opet pijan sjeo za volan i naletio na dvojicu mladića

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ni 44 prekršaja za koje je ranije procesuiran te četiri uhićenja nisu zaustavili 58-godišnjaka iz Žabna da nastavi činiti prekršaje u prometu

27.9.2016.
12:20
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Muškarac je tako prošlog petka u Žabnu kod Siska zbog neprilagođene brzine neregistriranim automobilom naletio na dvojicu mladića i lakše ih ozlijedio, vozeći pod utjecajem 2,58 promila alkohola u krvi, i to u vrijeme dok mu je bila izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije zbog ranijih prekršaja. 

U toj je nesreći i sam lakše ozlijeđen, a protiv njega je Prekršajnom sudu podnesen optužni prijedlog zbog niza prekršaja.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dva dana kasnije, u nedjelju, ponovno je doveden na Prekršajni sud zbog prometnih prekršaja koje je opet počinio u Žabnu gdje živi te mu je sisački Općinski sud odredio desetodnevno zadržavanje u pritvoru.

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj napominju kako je vozač do sada procesuiran za čak 44 prometna prekršaja, od čega je 37 unazad tri godine. Radilo se uglavnom o prekršajima zbog kojih je prijavljen i kod posljednje prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četiri navrata 58-godišnjak je bio i uhićen te priveden na Prekršajni sud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo