nestao prije 30 dana / Nenad Periš otvorio dušu i poslao poruku Mateju za kojeg vjeruje da je živ: Matej zna svog tatu i zna da ga neću ništa pitati, nego da ćemo ići kući'

Image
Foto: Milan Maričić/ATAImages

Dodao je da za sad zna da je mobitel bio u rijeci i da je došao do Velikog ratnog otoka u Savi. Policija najavila pretragu. Otac poručio: Taj otok daje mi nadu

30.1.2022.
10:44
Milan Maričić/ATAImages
VOYO logo

Još nema pomaka u traganju za nestalim Splićaninom Matejem Periš (27) koji je nestao u noći između 30. i 31. prosinca nakon što je napustio klub "Gotik" u kojem je bio s prijateljima. 

Novinari Telegraf.rs razgovarali su s njegovim ocem Nenadom te je otkrio da mu nisu jasne dvije stvari - kamo je Matej htio otići i zašto se vratio prema Savi kada mu je ona bila ispred? No i mjesec dana od Matejeva nestanka, Nenad smatra da je on živ. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTRAGA ZA MATEJEM /

Novinar zaronio u Savu i provjerio kako izgleda potraga za Matejem: Mrkli mrak, dno se samo pipanjem pretražuje...

Image
POTRAGA ZA MATEJEM /

Novinar zaronio u Savu i provjerio kako izgleda potraga za Matejem: Mrkli mrak, dno se samo pipanjem pretražuje...

Evo što je poručio sinu: "On zna svog tatu. Njemu ne trebam ništa poručiti. Matej zna svog tatu i zna da ga neću ništa pitati već da ćemo ići kući". 

Suze su same krenule, rana je duboka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlo je 30 dana, a nitko ne zna gdje je točno moj sin. Ono što mi je za sada poznato jest da je mobitel bio u rijeci i da je došao do Velikog ratnog otoka. Nemamo sliku Matejevog ni ulaska ni izlaska iz vode. Ono što sam ja vidio gledajući kamere, je to da sam primijetio da je moj Matej tri puta zaustavljao taksi. S dvojicom nije komunicirao, već samo s trećim taksistom koji mu odbija vožnju. To mi govori da je on definitivno negdje htio otići. Taksi mu je trebao", rekao je Nenad i dodao da sve u vezi telefona govori da je Matej bio u rijeci. 

Nastavio je da mu nije jasno zašto je želio negdje otići, imao je rijeku ispred kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell

(Matija Habljak/Pixsell; klub u kojem je Matija bio s društvom prije nestanka)

Potvrdio je da su ga u petak nazvali iz hrvatskog MUP-a i izvijestili da dolaze u Beograd. Ne zna ima li policija nove dokaze, ali da se takve stvari ne priopćavaju telefonom. Nenad je nastavio da ga je policija izvijestila da će pretražiti Veliki ratni otok. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko znam, to su radili i prije dronovima. Inspektori su mi objasnili da je otok u depresiji u odnosu na Savu. Nakon pretrage, rekli su mi da nisu pronašli ništa što bi promijenilo daljini tijek istrage. Taj otok dao mi je nadu da će možda nešto otkriti vezano za mog Mateju", rekao je Nenad.

Matejev otac je rekao da je u kontaktu s njegovim prijateljima, da se jučer čuo s jednim od njih. "Ni oni ne znaju što je s Matejom. Tužni su kao i ja, ali ne znaju što se dogodilo tu večer u Gotiku", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završio je da snimka Mateja pored rijeke njemu ne znači ništa. "Po tome ne bih zaključio da je moj sin skočio u rijeku. Međutim, njegov mobitel ukazuje da bi to moglo biti", rekao je Nenad.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo