SPASIO GA BRAT / Neodržavana betonska platforma kod Poljuda pukla ispod 2-godišnjaka i povukla ga u more

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nesretni dječak zajedno s odlomljenim dijelom platforme upao je u more, no stariji brat je brzo reagirao i izvukao mališana

28.3.2018.
8:20
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Dotrajala i neodržavana betonska platforma kod Poljuda u utorak se u poslijepodnevnim satima prepolovila na pola u trenutku kada je dvogodišnjak s obližnjeg igrališta, na kojem se igrao s pet godina starijim bratom, dotrčao do nje.

Nesretni dječak zajedno s odlomljenim dijelom platforme upao je u more, no stariji brat je brzo reagirao i izvukao mališana, piše Slobodna Dalmacija. Na mjestu nesretnog događaja, iz kojeg se dvogodišnji Splićanin nekim čudom izvukao bez težih ozljeda, bili su i dječakovi roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlađeg sina su osušili i presvukli u suhu odjeću te kratko kazali kako su sretni što im je dijete dobro. Iako službenih obrazloženja uzroka napuknuća platforme nije bilo, pretpostavlja se da je do puknuća došlo zbog dotrajalih potpornih stupova koji su se oštetili od mora, soli i godina.

Sreća je što je stariji brat brzo reagirao i što na tome mjestu dubina mora nije veća od trideset centimetara. S obzirom na uzrok i posljedice urušavanja betonske platforme ,iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske poručili su kako nezgoda kod Poljuda nije prijavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na žalost, nemamo informacija o tom događaju jer ga nitko nije prijavio. Pretpostavljam da bi bilo drugačije da je dječak imao ozljede jer nam se obično prijave slučajevi i s najmanjim posljedicama", doznaje Slobodna Dalmacija iz PU splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo