porast poginulih / Neprestana potraga: broj mrtvih nakon lavine u Italiji popeo se na 23

Image

Spasioci su izvukli još pet tijela iz ruševina hotela u središnjem dijelu Italije koji je prekrila lavina prije tjedan dana

25.1.2017.
11:59
VOYO logo

Spasioci su izvukli još pet tijela iz ruševina hotela u središnjem dijelu Italije koji je prekrila lavina prije tjedan dana čime se broj smrtno stradalih popeo na 23, objavila je talijanska vatrogasna služba u srijedu.

Tri tijela izvučena su s mjesta nesreće tijekom noći, a još dva su pronađena tijekom jutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se šest osoba smatra nestalima.

Jedanaest gostiju i zaposlenih u Hotelu Rigopiano preživjelo je nesreću. Posljednji među njima izvučen je iz ruševina luksuznog hotela rano ujutro u subotu te slabi nada u pronalazak još koje preživjele osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužitelji u obližnjoj Pescari otvorili su istragu o lavini od 18. siječnja u nacionalnom parku Gran Sasso. Pravosuđe pokušava utvrditi slijed događaja u hotelu Rigopiano u Abruzzu kako bi se pokazalo je li se tragedija mogla izbjeći.

Dan nakon nesreće otvorena je istraga za ubojstvo iz nehaja kako bi se utvrdilo jesu li svi rizici uzeti u obzir, kako pri izgradnji hotela tako i u slijedu događaja prošle srijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internetom se proširio e-mail koji je hotelska uprava poslala vlastima  moleći pomoć samo nekoliko sati prije tragedije.

Unatoč tome što nije spomenut strah od lavine opisuje se rastuća panika gostiju koji su zbog snijega ostali zatočeni u hotelu kad je potres pogodio regiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lavina se pokrenula nakon niza jakih potresa u središnjem dijelu Italije prošle srijede, i nakon tri dana gustog snijega.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo