loša odluka / Nepromišljenost ga odvela u smrt: pokušao izbjeći plaćanje karte pa ga ubio tigar

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Nesreća se zbila u nedjelju u gradu Ningbo. Iako su ga odmah odveli u bolnicu, jedino što se još moglo jest proglasiti ga mrtvim

30.1.2017.
10:49
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Dva strašna slučaja odvila su se na istoku Kine. Muškarac je s prijateljem odlučio izbjeći plaćanje karte pa je preskočio ogradu i tako završio u staništu tigrova uslijed čega ga je jedan napao.

Nesreća se zbila u nedjelju u gradu Ningbo. Iako su ga odmah odveli u bolnicu, jedino što se još moglo jest proglasiti ga mrtvim. Tigra su ubili odmah nakon napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad se odvio pred brojnim posjetiteljima, a neki su nesreću čak i snimili. Tigar ga je zubima držao za vrat i glavu. Posjetitelji su vrištali, a nakon niza eksplozija pobjegla su dva ostala tigra, no jedan ga je nastavio gristi. 

Smrtno stradali muškarac u zoološki je vrt išao sa suprugom, djecom, prijateljem i njegovom suprugom. Svi su kupili karte osim njih dvojice koji su odlučili preskočiti zidove visoke tri metra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logično, cijeli je slučaj potresao Kinu te su mnogi osudili ubijenog muškarca zbog čije je nesmotrenosti ubijen tigar, prenosi BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo