POLICIJA OBJAVILA DETALJE / Nesreća na Aleji Bologne: Dvojica pijanih vozača naletjela jedan na drugoga pa se sudarila

Image

U manje od 12 sati na zagrebačkoj Aleji Bologne dogodile su se dvije teške prometne nesreće

16.2.2019.
16:42
VOYO logo

Južna kolnička traka Aleje grada Bologne u Zagrebu bila je zatvorena za sav promet od 20.55 sati do 23.15 sati u večernjim satima u petak, a sada je policija objavila detalje. 

''U petak, 15. veljače u 20.55 sati, 42-godišnjak je pod utjecajem alkohola (3,41 g/kg) upravljao osobnim automobilom marke Peugeot 307 zagrebačkih registarskih oznaka i kretao se sjevernim kolnikom Aleje grada Bologne u smjeru zapada. Dolaskom do 150 metara istočnije od raskrižja s Ulicom Velimira Škorpika, vozilom je prešao ulijevo i naletio na prometni znak 'Ploča za označavanje prometnog otoka', koji se nalazi na središnjem dijelu razdjelnika južne i sjeverne trake Aleje grada Bologne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon naleta nastavio se kretati dalje u smjeru istoka, prešao na lijevu stranu južne prometne trake Aleje grada Bologne koja je namijenjena za promet vozila iz suprotnog smjera te naletio na osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak pod utjecajem alkohola (0.15 g/kg) , a koji se kretao navedenom Alejom u smjeru istoka.

Nakon sudara, peugeot 307 se zarotirao i završio na desnoj traci južnog kolnika Aleje grada Bologne gdje je na njega naletio osobni automobil marke Hyundai ix35 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak, a koji se kretao desnom trakom južnog kolnika Aleje grada Bologne u smjeru zapada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 43-godišnji putnik iz peugeota 307 kojem je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. Dok su 39-godišnji vozač BMW-a i 31-godišnji vozač hyundaija lakše ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh''.

''Vozaču peugeota, 42-godišnjaku pod utjecajem alkohola (3,41 g/kg) privremeno je oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati te je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstava, nakon čega će se provesti kriminalističko istraživanje'', objavila je zagrebačka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo