silovao je u pet navrata / Opirala se i protivila spolnom odnosu: podignuta optužnica protiv 45-godišnjaka koji je silovao vlastitu suprugu

Image
Foto: Thinkstock

Supruga se opirala i protivila spolnom odnosu s njim, ali joj je suprug prijetio i koristio fizičku silu da ostvari svoj cilj

27.9.2017.
15:59
Thinkstock
VOYO logo

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku (ŽDO) podiglo je u srijedu optužnicu protiv 45-godišnjaka kojega se tereti da je u pet navrata pijan silovao svoju suprugu s kojom živi u Kninu u istoj kući, ali odvojeno.

Županijsko tužiteljstvo tereti45-godišnjaka da je, od sredine srpnja 2014. godine do kraja ožujka 2015. godine, u pet navrata počinio teška kaznena djela protiv spolne slobode svoje supruge, priopćio je šibenski ŽDO. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nakani da zadovolji svoj spolni nagon, on je u alkoholiziranom stanju silovao suprugu s kojom živi u istoj kući u Kninu, ali odvojeno jer su im narušeni međusobni odnosi. Kako se navodi, supruga se opirala i protivila spolnom odnosu s njim, ali joj je suprug prijetio i koristio fizičku silu da ostvari svoj cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo