neobične okolnosti / Nestali Petrinjac pronađen u bolnici nakon tjedan dana: Pretrpio moždani udar, ali ga čeka uhićenje

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Trenutačno se nalazi na neurološkom odjelu pulske bolnice jer je pretrpio moždani udar, no nakon ozdravljenja, umjesto kući, bit će priveden u policiju

11.7.2018.
8:52
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Petrinjac Marijo Š. (43), koji je nestao 26. lipnja kad je krenuo vlakom iz Kutine za Zagreb, pronađen je nakon tjedan dana u Puli, i to pod neobičnim okolnostima.

On se trenutno nalazi na neurološkom odjelu pulske bolnice jer je pretrpio moždani udar. Međutim nakon ozdravljenja, umjesto kući, bit će priveden u policiju jer ga čeka kriminalističko istraživanje. Naime, Ženska autonomna kuća Zagreb otkrila je da su Marija Š. u noći sa 21. na 22. lipnja snimile nadzorne kamere na ulazu u njihovo savjetovalište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su snimke prikazale, prvo je u dva u noći zvonio na vrata, nakon toga izvadio ključeve, otključao vrata te ušao u službene prostorije savjetovališta za žene. Zadržao se sat vremena i pri izlasku zaključao vrata. Uvidom u bankovne izvode AŽKZ ustanovljeno je da je sve do 26. lipnja svakodnevno sa žiroračuna organizacije krao novac podižući gotovinu na bankomatima u Zagrebu i Splitu.

Iz blagajne savjetovališta je nestao novac i kartica žiroračuna. Ukradeno im je iznos od 23.000 kuna, doznaje Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo