Otkriven uzrok tragedije / Neopisiva tuga u Vinkovcima: 'Prije nekoliko mjeseci pokopala je supruga i oca, a sada će i sina'

Image
Foto: PU, SanjinStrukic/PIXSELL

Dječačić je bio u automobilu s majkom i starijom sestricom

4.11.2019.
18:30
PU, SanjinStrukic/PIXSELL
VOYO logo

Crni niz započet prošloga tjedna kada je na hrvatskim prometnicama u samo četiri dana poginulo 11 osoba, nastavljen je i ovog tjedna. U tragediji kod Vinkovaca prekinut je život dvogodišnjeg djeteta.

Kako je otkrila policija, riječ je o dvogodišnjem dječačiću iz Antina nedaleko od  Vinkovaca koji je poginuo u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila na cesti između sela Ostrovo i Tordinci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječačić je bio u automobilu s majkom i starijom sestrom. Nesreća se dogodila najvjerojatnije zbog skliskog kolnika.

"Od posljedica prometne nesreće smrtno je stradalo dvogodišnje dijete u vozilu marke Renault, a četiri osobe su ozlijeđene i pružena im je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Ozlijeđene su 32-godišnja žena i petogodišnja djevojčica iz Vinkovaca koje su bile u osobnom vozilu marke Renault. U drugom vozilu ozlijeđeni su 43-godišnji muškarac i 38-godišnja žena iz Silaša", izvijestili su iz policije o ovoj strašnoj tragediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon oca i supruga sad ostala i bez sina

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je 32-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala osobnim vozilom marke Renault iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrova te je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešla na suprotni kolnički trak i sudarila se s osobnim vozilom marke Volkswagen koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

"Shrvani smo viješću, jer njoj je ovo treća tragedija u vrlo kratkom vremenu. Prije nekoliko mjeseci, ljetos, pokopala je supruga i oca, i to u vrlo kratkom razdoblju, možda u dva tjedna. Obojica su bila jako, jako bolesna. Sada je izgubila i sina", kazala je za Jutarnji list mještanka Ostrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i tata pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njezina petogodišnja kći bila je jako vezana za brata. Čuli smo da je auto bio jako smrskan nakon što se sudarila s drugim autom koji je, kako se priča, vozio majstor Z. iz Silaša. I odmah se govorilo kako je dječačić u jako teško stanju i da je upitno hoće li preživjeti. Kamo je djecu vodila, ne znam, ali znam da se za njih brinula kao lavica", ispričao je mještanin Antina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo