15 dana zatvora / Njemu se baš ne može dokazati! U tri godine uhvaćen čak 34 puta bez vozačke i opet je to učinio

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Oduzeto mu je i osobno vozilo kojim je upravljao te mu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana

26.5.2020.
11:24
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Policijski službenici Policijske postaje Delnice, u ponedjeljak oko 12 sati u mjestu Sopač, zaustavili su osobno vozilo marke Volkswagen, delničkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin.

Provjerom je utvrđeno kako vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje te da je za istu vrstu prekršaja u posljednje tri godine već prekršajno prijavljivan 34 puta, od čega je jedna presuda pravomoćna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, utvrđeno je da sa sobom nema osobnu iskaznicu ili drugu važeću identifikacijsku ispravu, a isprave nije imala ni putnica u vozilu, 30-godišnja hrvatska državljanka.

Vozač je priveden u službene prostorije policije i istog dana uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel mjerodavnog općinskog suda, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduzeto mu je i osobno vozilo kojim je upravljao te mu je rješenjem suda određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana, do donošenja konačne presude.

Isto tako vozač i putnica u vozilu prekršajno su sankcionirani poradi počinjenja prekršaja iz domene Zakona o osobnoj iskaznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo