POTRAGA ZA MIŠKIĆEM / Nova nada! 80 jedrilica tražit će nestale pomorce s Bourbon Rhodea. Obitelji vjeruju da su još na splavi

Image
Foto: Facebook

Aktivna potraga za pomorcima s Bourbon Rhodea prekinuta je prije više od dva tjedna

30.10.2019.
8:18
Facebook
VOYO logo

Posade čak 80 jedrilica jedrit će dijelom Atlantika za koje obitelj i prijatelji nestalog pomorca Dina Miškića pretpostavljaju da još uvijek pluta splav zajedno s još šest članova posade potonulog Bourbon Rhodea.

Obavijest je objavljena u službenoj grupi Bourbon Rhode Rescue, a radi se o regati  'Mini Transat' između Kanara i Martiniquea, u čijim je vodama brod potonuo 26. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"80 jedrilica provest će nekoliko dana na području gdje se pretpostavlja da se nalazi splav s posadom Bourbon Rhodea. To su jedrilice koje sudjeluju u regati Mini Transat između Kanara i Martiqua. Nadamo se da će uz malo sreće i budno oko pronaći preživjele. Sretno obiteljima", stoji u objavi na Facebooku Nautisime Information.

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, aktivna potraga za nestalim pomorcima prekinuta je prije više od dva tjedna i od tad nema potvrđenih informacija o bilo kakvom dokazu koji ukazuje na ostale splavi koje plutaju oceanom. Prva i jedina za koje se pouzdano zna da je uspješno aktivirana, bila je ona koju je s troje preživjelih pronašla posada trgovačkog broda "Piet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo