Obiteljski horor u Koprivnici / Nova sramota za hrvatsko pravosuđe: brutalno premlatio suprugu pa pozvao ljubavnicu da prespava, dobio najblažu moguću kaznu

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Optuženi nasilnik je 'objasnio' sudu kako je supruga pala kada se sagnula i glavom udarila u usisavač. Nije priznao ostale navode policijske optužnice

8.11.2017.
17:16
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Pravi obiteljski horor odvijao se početkom svibnja u okolici Koprivnice, a 56-godišnji nasilnik dobio je sramotnu kaznu od strane suda - tek uvjetnu, piše podravski.hr.

Poriv za nasilje dobio je kada mu je prije nekog vremena supruga došla kući s kutijama kako bi spremila stvari za selidbu. Nije više željela živjeti s nasilnim mužem, a on ju je najprije počeo vrijeđati, vičući joj da je ku*va. Potom ju je uhvatio za kosu i udario šakom u glavu, a žena je od siline udarca pala na tlo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stao mi je nogom na prsa, pljunuo na lice i udario šakom u glavu. Gutio me je, a ja sam cijelo vrijeme zapomagala i zvala u pomoć. Kada sam se podigla i htjela otvoriti prozor da se bacim van, nekako sam uspjela uzeti mobitel i nazvati buduću snahu, a on ga je uzeo i bacio na pod. Psovao mi je ma*er, govorio mi da sam ku*va, a u međuvremenu je nazvao svoju ljubavnicu i rekao da može doći spavati kod njega",  tim je riječima proživljeni horor pred koprivničkim sudom opisala pretučena žena koju je suprug nakon što ju je izmlatio i zatočio. Spasila ju je policija koju je pozvala snaha, piše podravski.hr.

Optuženi nasilnik samo je djelomično priznao krivnju. Rekao je da je tog dana došlo do svađe i priznao je kako je ošamario suprugu i mobitel bacio iza kutne garniture. 'Objasnio je' kako je supruga pala kada se sagnula i glavom udarila u usisavač. Nije priznao ostale navode policijske optužnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja je nasilnika kaznila uvjetnim zatvorom. Obrazložila je kako do sada nije bio kažnjavan te je zaključila kako je uvjetna kazna teži oblik kažnjavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo