tragedija u splitu / Novi detalji: Brucošicu pregazila djelatnica HAC-a, a ovo joj nije prvi put da vozi pijana

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon što je usmrtila djevojku pobjegla je s mjesta nesreće, a kad ju je policija pronašla izmjereno joj je 1,10 promila

24.10.2018.
22:29
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Alkohol, prolazak na crveno, usmrćivanje djevojke na pješačkom prijelazu dok je na semaforu bilo zeleno svjetlo za pješake i bijeg s mjesta nesreće. Sve je to sinoć u Audiju splitskih registracija napravila 38-godišnja žena.

Vozačica koja je sinoć oko 21:30 u Splitu na pješačkom prijelazu usmrtila 19-godišnju djevojku, nakon što je skrivila nesreću, s mjesta događaja je pobjegla, a prazan automobil ostavila nekoliko stotina metara dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje Jutarnji list, uhićena je djelatnica HAC-a Ivana Tena Gotovac Soldić porijeklom s karlovačkog područja. Nekoliko sati nakon prometne nesreće, kada ju je pronašla policija, izmjereno joj je 1,10 promila alkohola u krvi.

Zbog prometne nesreće koju je Karlovčanka izazvala također u alkoholiziranom stanju preko ljeta ove godine, Prekršajni sud u Sinju joj je oduzeo vozačku dozvolu. Oduzeli su joj vozačku i u travnju 2015. godine na dva mjeseca kada se pred sudom pravdala da je malo popila jer joj je rođendan, a za vožnju u pijanom stanju kažnjena je i na pordučju Karlovačke županije, prenosi Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već danas pisali, jučer je život izgubila brucošica iz Čapljine Marija Ćorić. Na studij u Split je došla prije samo mjesec dana, a nedavno je dobila nagradu za svoj gimnazijski uspjeh u rodom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo