užas na pružnom prijelazu / Novi detalji stravične nesreće kod Vrbovca: poginuli mladići su braća?

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Do nesreće je došlo kada je putnički vlak koji je vozio od Koprivnice do Zagreba pri brzini od 138 kilometara na sat udario u desnu bočnu stranu automobila marke golf

19.9.2017.
14:23
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo
Image

Tragedija kod Vrbovca - putnički vlak naletio na automobil: dvije osobe poginule

U naletu vlaka na automobil u ponedjeljak na pružnom prijelazu kod Vrbovca poginuli su 21-godišnji vozač koji je ispao iz automobila i suvozač pronađen u uništenom vozilu, izvijestilo je nakon očevida državno odvjetništvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Cure nevjerojatni detalji o stravičnoj nesreći u kojoj su život izgubile dvije osobe!

I dok državno odvjetništvo tvrdi da identitet poginulog suvozača nije utvrđen zagrebačka policija u svom je izvješću navela da je uz 21-godišnjeg vozača poginuo "maloljetni putnik", a mediji tvrde da su poginuli mladići braća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nesreće je došlo kada je putnički vlak koji je vozio od Koprivnice do Zagreba pri brzini od 138 kilometara na sat udario u desnu bočnu stranu automobila marke golf zagrebačkih registracija koji se kretao iz smjera Novog Sela prema mjestu Luka.

"Uslijed naleta odnosno zbog zadobivenih višestrukih teških tjelesnih ozljeda smrtno je stradao vozač (1996.) osobnog automobila koji je uslijed udarca ispao iz vozila na travnatu površinu kraj željezničke pruge i zasad nepoznati muškarac koji je sjedio na mjestu suvozača te je pronađen u uništenom automobilu", navodi državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevidom je utvrđeno i da je prilaz pružnom prijelazu bio obilježen prometnim znakom tzv. Andrijinim križem i da je na njemu bila postavljena zvučna i svjetlosna signalizacija koja je u trenutku nesreće bila u ispravnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo