nedržanje razmaka / Novi detalji stravične prometne nesreće u Sesvetama. Sudjelovalo pet vozila: Ozlijeđeno dvoje ljudi

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ozlijeđeni 34-godišnjak nalazi se u KBC-u Zagreb, dok je dok je 20-godišnjakinji liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava

11.4.2022.
9:50
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Poznati su detalji teške nesreće u Sesvetama koja se dogodila u nedjelju oko 23 sata u kojoj je ozlijeđeno dvoje ljudi. U prometnoj je sudjelovalo pet vozila, a sve je krenulo od 23-godišnjaka koji nije držao razmak i svojim se Volkswagenom zabio u Hondu, piše 24sata.

Hondu je vozio 20-godišnjak, koji je autom uslijed udara Volkswagena odbačen u smjeru jugoistoka gdje je udario u prednji lijevi bok drugog Volkswagena kojeg je vozio 21-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uslijed naleta osobni automobil marke Volkswagen odbačen je u smjeru jugoistoka na južni nogostup Zagrebačke ceste gdje je naletio na rubni kamen nogostupa te u daljnjem nekontroliranom kretanju po južnom nogostupu u zanošenju prešao preko južne i sjeverne prometne trake južnog kolničkog traka kao i sjevernog kolničkog traka namijenjenog za promet vozila iz suprotnog smjera", objavila je PU zagrebačka.

Najveća tragedija dogodila se u trenutku kad je 21-godišnji vozač Volkswagena, nakon što je nekontrolirano sletio u suprotni trak, naletio i na Kiu koju je vozio 34-godišnjak, a koji je teško ozlijeđen u nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČEKAJU SE DETALJI /

FOTO Tri osobe ozlijeđene u teškoj nesreći u Sesvetama. U noći na ponedjeljak sudarilo se više vozila

Image
ČEKAJU SE DETALJI /

FOTO Tri osobe ozlijeđene u teškoj nesreći u Sesvetama. U noći na ponedjeljak sudarilo se više vozila

Volkswagen se nakon sudara s Kiom odbio u smjeru istoka te naletio na Opel kojim je upravljao 62-godišnjak koji se kretao u smjeru zapada, piše Slobodna Dalamacija.

Lakše je ozlijeđena i 20-godišnja putnica iz prvog Volkswagena koji započeo prometnu nesreću kojim je upravljao 23-godišnji mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijeđeni 34-godišnjak nalazi se u KBC-u Zagreb, dok je dok je 20-godišnjakinji liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, izvijestila je PU zagrebačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo