svađali su se danima / Novi detalji stravičnog ubojstva u Umagu: Talijansku turistkinju ubio prijatelj? 'Staklo je bilo posvuda...'

Image
Foto: Milan Šabić/Pixsell

Što je to bilo okidač da svađa preraste u kazneno djelo, još se uvijek utvrđuje

18.8.2022.
11:55
Milan Šabić/Pixsell
VOYO logo

Jutros, nešto prije pet sati, istarska je policija zaprimila dojavu HMP-a Umag, da je u apartmanu u Zakinjima kraj Umaga teško ozlijeđena žena.

Unatoč brzoj reakciji i intenzivnim naporima liječnika, žrtva je preminula jer su ozljede koje je imala bile preteške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama s mjesta događaja koje donosi Jutarnji, radi se o kaznenom djelu u apartmanu u kojem su boravili turisti - 40-godišnjakinja s 30-godišnjim prijateljem. Oni su se konstantno, kako kažu svjedoci, u danima koji su prethodili ovom stravičnom činu glasno svađali.

Image
sumnja se na nasilnu smrt /

Tragedija u Umagu. RTL.hr doznaje: Uhićena jedna osoba, turist navodno ubio ženu

Image
sumnja se na nasilnu smrt /

Tragedija u Umagu. RTL.hr doznaje: Uhićena jedna osoba, turist navodno ubio ženu

Navodno, već desetak godina žena sa svojim suprugom dolazi na tu lokaciju na ljetovanje, pa se sprijateljila s vlasnicima kuće. Sada je na odmor došla s deset godina mlađim prijateljem također Talijanom, da mu pokaže apartman kako bi iduće godine mogao ići tamo na ljetovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pod stresom sam i šokirana. Zaspala sam, a negdje oko 2:30 sati me probudila buka u apartmanu iznad. Ona je vikala, ali nisam razaznala što točno govori jer sam se taman probudila. Krenula sam polako po stepenicama gore jer sam bolesna, i tada sam čula strahovito lupanje i pucanje stakla. Vidjela sam razbijena vrata i staklo posvuda, brzo je i Hitna došla. Zvala sam joj muža da požuri doći k nama jer da se dogodila velika tragedija. Ostao je zatečen. I zamislite, tek za tri dana otprilike može doći kao što je i prije predvidio jer se, kako mi je kazao, zbog posla nalazi u Ukrajini", rekla je za Jutarnji kratko članica obitelji vlasnika kuće.

Iz PU istarske kažu da su uhitili 30-godišnjeg državljanina Italije kojeg dovode u vezu s ovom tragedijom te da se isti trenutno nalazi na kriminalističkom istraživanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je to bilo okidač da svađa preraste u kazneno djelo zbog kojeg mu prijeti višegodišnji zatvor, još se uvijek utvrđuje. Također, nije još poznato ni je li u vrijeme zločina osumnjičeni bio pod utjecajem alkohola ili opijata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo