strašna nesreća! / Novi detalji tragedije s podravske magistrale: 'Par sekundi nakon što je izašao iz dvorišta, čuli smo zvuk...'

Image
Foto: Branislav Babic/PIXSELL

Dugogodišnji motorist u nedjelju je došao k prijatelju na roštilj i oproštajno druženje

8.8.2022.
18:05
Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Strašna tragedija dogodila se jučer na podravskoj magistrali, na samom ulasku u naselje Štaglinec. Naime, u prometnoj nesreći stradao je 25-godišnji motociklist, koji je tek nekoliko sekundi ranije izašao na prometnicu iz obližnjeg dvorišta.

Uslijed neprilagođene brzine kretanja motociklom je sletio van kolnika, udario u prometni znak te u odvodni kanal. Prevezen je u Opću bolnicu Koprivnica, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitna pomoć odmah je izašla na teren i prevezla ga u bolnicu u vrlo teškom stanju. Kako doznaje ePodravina, riječ je o Ivanu P. iz Kotoribe, dugogodišnjem motoristu koji je u nedjelju došao k prijatelju Denisu na roštilj i oproštajno druženje…

Image
NAKON ŠTO JE IZAŠAO IZ DVORIŠTA /

U teškoj prometnoj nesreći u Podravini stradao mladić: Udario je u prometni znak, odbacio ga u odvodni kanal

Image
NAKON ŠTO JE IZAŠAO IZ DVORIŠTA /

U teškoj prometnoj nesreći u Podravini stradao mladić: Udario je u prometni znak, odbacio ga u odvodni kanal

"Dan ranije smo bili na roštilju na Dravi kod Donjeg Vidovca, a u nedjelju je došao k meni, da se pozdravimo jer je svaki tu večer trebao krenuti na svoju stranu, ja put Njemačke, a on u Austriju. Podružili smo se, popio je tri soka, pozdravili se i par sekundi nakon što je otišao iz mog dvorišta, začuli smo strašan zvuk i ugledali ga kako leži pod motorom u odvodnom kanalu uz cestu", ispričao je potreseni prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog su trena na ulicu izašli susjedi iz obližnjih dvorišta, potreseni i šokirani pokušali su pomoći unesrećenom koji je bio teško ozlijeđen. Stiglo je i vozilo hitne pomoći, reanimirali su Ivana čak tri puta, no ozlijede su bile preteške.

"Ni sam ne znam što je pošlo krivo, vrtim film u glavi od jučer popodne što mu se moglo dogoditi. Ovo mu je bio novi motor, ali nije bio neiskusan, nije mu ovo prvi motor. Vjerojatno nije mogao ovladati stražnjim krajem motora koji ga je odvukao u tom smjeru. Još ne mogu vjerovati da ga više nema", dodaje Denis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom se Facebook profilu također oprostio od dragog prijatelja. Napisao je: "R. I. P. brate. Zadnji sam vidio kako se smiješ i sjedaš na motor… A sad te nema… Prerano si nas napustio, uvijek ćeš ostati u srcu. Sad vozi rajskim cestama…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo