nema je tri dana / Obitelj moli pomoć! Jeste li vidjeli ovu ženu? 'Otišla je na glasanje u Sesvetama i od tada joj se gubi svaki trag'

Image
Foto: Nestali.hr/PIXSELL

U trenutku nestanka je bila odjevena u bež jaknu, tamno plave traperice i svijetle tenisice

1.6.2021.
10:50
Nestali.hr/PIXSELL
VOYO logo

Ljubica Magovac (70) u nedjelju poslijepodne je otišla na glasanje u zagrebačkim Sesvetama i od tada se nije vratila kući.

Obitelj je odmah obavijestila policiju, ali još nemaju nikakvih informacija gdje bi nesretna žena mogla biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš sam maloprije razgovarao s policijom i rekli su mi da nije zaprimljena niti u jednoj bolnici. Ona je u nedjelju oko 14 sati otišla na glasanje i od tada se nije vratila. Sa sobom nije imala ništa osim osobne iskaznice. Cijela obitelj brine, ali se nadamo pozitivnom ishodu", kazao je za RTL.hr zet nestale žene Nenad Trajkovski.

Na upit ima li Ljubica Magovac zdravstvenih problema, Trajkovski odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je nažalost teški psihički bolesnik, ali nikada se nije dogodilo da se ovako dugo nije vratila kući. Jednom je ujutro otišla zubaru i vratila se tek navečer, ali ovo je prvi put da je noću izvan kuće."

Magovac je visoka oko 165 centimetara, srednje tjelesne građe, smeđih očiju i tamnije plave kose. U trenutku nestanka je bila odjevena u bež jaknu, tamno plave traperice i svijetle tenisice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo