PODIGNUTA OPTUŽNICA / Obiteljsko nasilje u Varaždinu: suprugu godinama silovao i brutalno tukao pred kćerkicom

Image

Muškarac se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se produlji istraži zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

21.10.2015.
7:38
VOYO logo

Protiv 27-godišnjeg muškarca koji je godinama tukao i psihički te spolno zlostavljao svoju suprugu podignuta je optužnica zbog sumnje da je počinio kaznena djela protiv spolne slobode, teške tjelesne ozljede, povrede djetetovih prava, prijetnje te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Muškarca se tereti da je od 2010. do srpnja 2015. godine u više navrata prisiljavao svoju suprugu na spolne odnose, pri čemu ju je šamarao, stiskao joj ruke, gušio ju stavljajući joj jastuk na glavu te joj prijetio da će ju ubiti ili istući ako ga odbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konstantno ju je fizički i psihički zlostavljao tako da ju je rukama udarao po glavi i tijelu, omalovažavao i vrijeđao i prijetio da će ju ubiti, zbog čega je živjela u stalnom strahu za vlastiti život.

Krajem 2011. zamahnuo je prema njenoj glavi da ju udari, ali je ona podigla obje ruke da se zaštiti, pa ju je udario po ruci i slomio joj podlakticu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu ga tereti da je opisana kaznena djela počinio u prisutnosti njihove osmogodišnje kćeri koja je živjela pod stalnim pritiskom i strahom bojeći se za majku te da je i nju u nekoliko navrata fizički zlostavljao, vrijeđao i omalovažavao.

Tereti ga se i da je neovlašteno nabavio i držao prerađeni revolver sa streljivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se produlji istraži zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo