Odveden u pritvor / Objavljeni detalji divlje vožnje u Zagrebu: Vozač Audija pijan vozio više od 100 km/h i zabio se u stanicu

Image
Foto: Čitatelj Vijesti.hr

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak te mu je pružena liječnička pomoć

29.2.2020.
13:15
Čitatelj Vijesti.hr
VOYO logo

Zagrebačka policija objavila je detalje divlje vožnje po Branimirovoj ulici s nedjelje na ponedjeljak. Vozač Audija je rasturio tramvajsku stanicu.

Naime, 31-godišnjak je Audijem A6 zagrebačkih registracijskih oznaka vozi brzinom većom od 100 kilometara na sat što je 50 km/h više od dozvoljene brzine na tom mjestu te je vozio pod utjecajem alkohola od 1,65 promila u krvi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kod pošte u Branimirovoj: Automobilom se zabio u tramvajsku stanicu, vozač prevezen u bolnicu

Image

Kod pošte u Branimirovoj: Automobilom se zabio u tramvajsku stanicu, vozač prevezen u bolnicu

"Kretao se kolnikom Ulice kneza Branimira u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Draškovićevom ulicom, iz prometne trake za skretanje u desno nastavio je kretanje ravno nakon čega je, izlaskom iz raskrižja, prednjim kotačima naletio na rubni otok za usmjeravanje prometa na zapadnoj strani raskrižja i prešao preko njega te u kretanju prednjim dijelom vozila naletio na dva stupa pješačkih semafora. 

Potom je nastavio kretanje po stajalištu tramvaja gdje je prednjim dijelom naletio na ogradu i nadstrešnicu. Od naleta na ogradu, dijelovi ograde su odbačeni na prednji dio osobnog automobila marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba te na vjetrobransko staklo osobnog automobila marke Škoda Rapid zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 36-godišnjaka, a koji su bili parkirani na parkiralištu sa sjeverne strane kolnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju", priopćili su iz policije.

Osumnjičeni je odveden u istražni zatvor na mjesec dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo