gledali crvenu zvezdu / Obračun u kafiću: Policija uhitila više osoba zbog napada na Srbe u Uzdolju?

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U pitanju je obrada nad navodno desetak ljudi

27.8.2019.
23:16
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Više osoba koje se sumnjiči za napad na srpske civile u kafiću u Uzdolju kod Knina, policija je identificirala i tijekom večeri privela u policijsku postaju u Šibeniku, doznaje Večernji list od izvora.

''Još uvijek je u tijeku krim istraživanje i tek kad bude dovršeno moći ćemo reći je li netko od osoba privedenih na razgovor i nakon prikupljanja dokaza uhićen'', rekla je Marica Kosor glasnogovornica PU Šibensko-kninske koja nije htjela potvrditi niti demantirati uhićenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pitanju je obrada nad navodno desetak ljudi.

Devastirali kafić i napali goste

Podsjećamo, u srijedu 21. kolovoza u lokal Petko upalo je desetak napadača s fantomkama na glavama. Bili su oboružani palicama, daskama, a spominjala se i mačeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto napada dovezli su se automobilima, koje su ostavili malo dalje, upaljenih motora uz glavnu cestu. Osim devastiranja kafića, fizički su napali prisutne koji su gledali utakmicu Crvene zvezde te pritom lakše ozlijedili više osoba. Najteže je stradao 17-godišnjak koji je neko vrijeme bio zadržan na liječenju u kninskoj bolnici.

Ovaj je događaj, kako je priopćila PU šibensko kninska, okarakteriziran kao kazneno djelo izazivanja nereda, počinjeno iz mržnje, pa napadačima prijeti kazna do pet godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo