razbojništvo u dubravi / Odbio mu posuditi sto eura, pa ga napao, razbio mu naočale i ukrao Rolex

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/ILUSTRACIJA

Muškarac koji je žrtvi u njezinoj kući u zagrebačkoj Dubravi prije godinu i pol dana s ruke skinuo skupocijeni sat Rolex i udarcem u glavu razbio naočale za vid samo zato što mu nije htio posuditi sto eura optužen je zbog razbojništva i nanošenja teške ozljede

19.1.2016.
16:07
Marko Jurinec/PIXSELL/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Optuženi 26-godišnjak je, prema sumnjama Županijskog državnog odvjetništva, u svibnju 2014. pokucao na vrata kuće u Konjščinskoj ulici i zatražio od vlasnika da mu posudi sto eura, no vlasnik ga je odbio pa mu je okrivljenik zaprijetio da će mu sada naplatiti 'onu vožnju kada ga je vozio'.

Vlasnik je potom pobjegao stepenicama prema prvom katu, ali ga je okrivljeni tu sustigao, srušio na pod i sjeo mu na trbuh, a zatim ga i snažno udarao stisnutim šakama po licu i glavi pri čemu mu je polomio dioptrijske naočale, vrijedne oko pet tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač je potom s žrtvine ruke skinuo muški ručni sat Rolex, vrijedan više od 86 tisuća kuna i pobjegao, dok je napadnuti muškarac završio u bolnici zbog teških ozlijeda po glavi i tijelu.

Mediji su nakoj napada tvrdili da je žrtva napada trgovac Sebastijan Č. kojega je u obiteljskoj kući u zagrebačkoj Dubravi pokrao i teško ozlijedio poznanik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo