užas u gorskom kotaru / Određen im jednomjesečni istražni zatvor: trojica oteli, zlostavljali i i ozlijedili mladića

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

Trojicu mladića se tereti da su u jednom trenutku pokušali s oštećenikom ostvariti odnos, što je on odbio, a potom su ga izvukli iz vozila, uz prijetnje daljnjim fizičkim napadom ako događaj prijavi policiji

17.1.2016.
14:48
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Protiv trojice mladića osumnjičenih da su na blagdan Božića na području Gorskog kotara oteli, zlostavljali i ozlijedili mladića, podnesena je kaznena prijava, nakon čega su ispitani i određen im je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela te mjera zabrane približavanja žrtvi.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci priopćilo je da je primilo je kaznenu prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv trojice hrvatskih državljana (1991., 1994. i 1992.) zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode, prijetnje i spolnog odnošaja bez pristanka u pokušaju, nakon čega su osumnjičenici ispitani.

U priopćenju se navodi da su osumnjičeni da su 25. prosinca 2015. zajedno i dogovorno, na silu uvukli jednog mladića u vozilo, udarali ga šakama po glavi i tijelu, na obazirući se na njegove molbe da ga puste. Trojicu se tereti da su u jednom trenutku pokušali s oštećenikom ostvariti odnos, što je on odbio, a potom su ga izvukli iz vozila, uz prijetnje daljnjim fizičkim napadom ako događaj prijavi policiji. Mladić je ozlijeđen, kaže se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci podnijelo je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv trojice zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, a, kao navode mediji, sudac istrage  Županijskog suda u Rijeci odredio im je mjesec dana istražnog zatvora i mjeru zabrane približavanja žrtvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo