ide u remetinec / Omiljenu trgovkinju iz Dugava Hondom pregazio i potom pobjegao pijani mehaničar. Na sudu se branio: 'Nisam bio svjestan'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Policija ga je našla nakon nekoliko sati na adresi stanovanja. Imao je 1,91 promila lakohola u krvi. Žena je preminula na mjestu nesreće

5.6.2022.
14:15
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Omiljenu prodavačicu, koja je radila u jednoj trgovini u Dugavama u Novom Zagrebu, pregazio je pijani vozač D.S. (42) koji nije koji nije uopće stao i provjerio kako je žena, nego je jednostavno produžio.

Zagrebačka policija odmah je krenula u potragu za odbjeglim vozačem Honde i za nekoliko sati pronašli su ga, kao i njegov automobil. Kako donosi Jutarnji list, našli su ga na adresi stanovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je danas potvrdila da je imao 1,91 promila alkohola u krvi pa je za pretpostaviti da je imao i više od toga u trenutku kad je autom naletio na nesretnu prodavačicu. Kako isti list navodi, riječ je o automehaničaru po zanimanju, navodno također omiljenom u svom kvartu.

On je prošlog petka oko 21.30 vozio Hondu Avenijom V. Holjevca u Novom Zagrebu i dolaskom na raskrižje s Oreškovićevom ulicom naletio na pješakinju koja je prelazila preko obilježenog pješačkog prijelaza. Policija sumnja i da je prebrzo vozio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
stravično /

Policija pronašla vozača koji je jučer automobilom usmrtio pješakinju (56) u Novom Zagrebu i pobjegao

Image
stravično /

Policija pronašla vozača koji je jučer automobilom usmrtio pješakinju (56) u Novom Zagrebu i pobjegao

"Zbog takvog upravljanja, nije se zaustavio već je vozilom naletio na 56-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik Avenije Većeslava Holjevca krećući se pritom obilježenim pješačkim prijelazom, da bi se potom vozilom bez zaustavljanja udaljio s mjesta događaja. Zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnim ishodom, 42-godišnjak je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava proslijeđena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu", priopćili su iz PU zagrebačke.

Terete ga i za bijeg s mjesta nesreće. Vozača su nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu prepratila dežurnom sucu istrage, pred novinarima Jutarnjeg lista skrivao je lice dok je izlazio s lisicama iz kombija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja mu je dosudila mjesec dana pritvora. Vozač je navodno šokiran i negirao je da je bio svjestan udarca jer bi u protivnom sigurno stao. Obiteljska prijateljica preminule žene rekla je: "Ostaviti ženu kao psa na cesti je dno dna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo