otprije poznat policiji / 'On je bio po zatvorima i ništa dobro nemam o njemu reći': Susjedi zgroženi ubojstvom na Strugama

Na granici sa Srbijom uhićen je muškarac kojeg policija sumnjiči za dvostruko ubojstvo u zagrebačkom naselju Struge

27.11.2018.
20:28
VOYO logo

Susjedi i danas pale svijeće pred kućom u zagrebačkim strugama gdje je živjela 77-godišnja Marica s posinkom Sinišom, omiljenim susjedom cijele ulice.

"Što god je imao, nudi ti, hoćeš jabuku, hoćeš krušku, hoćeš ovo.. i on i maćeha mu, nikad ih nitko čuo nije, nikad nitko", govori nam susjeda Mara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrata do njihovih i dalje su zapečačena, ondje je živio 35-godišnji Damir, Maričin nećak, sada glavni osumnjičenik za to dvostruko ubojstvo. Susjedi su podijeljeni, dok su jedni u šoku jer je Damir uhićen, drugi su zbog njegove kriminalne prošlosti sigurni da je upravo on ubojica. 

"On je bio po zatvorima i ništa, ništa dobro nemam o njemu reći. On se pravio fin, ali čisto je moguće da je on to napravio", kazao je susjed Stevo Đukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No susjeda Mara Ključević tvrdi kako je Damira pamti kao dobrog dječaka te da je uvijek bio dobar prema njenoj obitelji.

Osumnjičenik na policijskom ispitivanju

35-godišnjak je poslijepodne proveo u policiji, kamo je prepraćen s graničnog prijelaza Bajakovo dok se iz Srbije vraćao u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Od samog događaja su krenule intenzivne radnje u suradnji s državnim županijskim odvjetništvom, koje su obuhvatile jedan vrlo široki očevid i užeg i šireg mjesta počinjenja, ali i druge potrebne radnje koje su rezultirale ovim uhićenjem", kazao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović

Damir je u ovom trenutku na ispitivanju koje će se nastaviti sutra ujutro. Ispostavi li se da je doista kriv za dvostruko ubojstvo slijedi mu dugotrajan zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo