70-tak ubodnih rana / Zločin koji je šokirao Hrvatsku: optužen 20-godišnji mladić koji je na Volovčici usmrtio bivšu djevojku

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Zločin se dogodio u automobilu 19-godišnje žrtve, nakon što se 20-godišnjak s njom dovezao ispred njene zgrade iz večernjeg izlaska

20.6.2017.
17:08
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 20-godišnjaka kojeg tereti da je u veljači ove godine u zagrebačkom naselju Volovčica iz odmazde sa 70-tak ubodnih rana ubio djevojku (19), znajući da je ona u novoj ljubavnoj vezi s drugim muškarcem, da je trudna i da želi prekinuti vezu s njim.

Mladić je osumnjičen da je 22. veljače, oko 21,30 sati sa suvozačevog mjesta pritisnuo 19-godišnju žrtvu na vozačko sjedalo kako se ne bi mogla osloboditi i micati te da joj je nožem zadao sedamdesetak ubodnih i ubodno-reznih rana te petnaestak reznih rana po tijelu i glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni je žrtvu ubio ponukan ljubomorom i željom za odmazdom te u nakani da ju usmrti, izvijestilo je u utorak Državno odvjetništvo, navodeći kako je osumnjičeni znao da je djevojka u novoj ljubavnoj vezi s drugim muškarcem, da je trudna te da želi s njim prekinuti emotivnu vezu.

Zločin se dogodio u automobilu 19-godišnje žrtve, nakon što se 20-godišnjak s njom dovezao ispred njene zgrade iz večernjeg izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tadašnjim podacima, 20-godišnjak je prvo pobjegao s mjesta ubojstva, ali se ubrzo nakon toga došao predati u policijsku postaju.

Majka ubijene djevojke tvrdila je tada kako su osumnjičenog bezuspješno više puta prijavljivali, no u policiji su rekli da su, kao i svakom drugom slučaju postupali svaki put kada je od njih zatražena intervencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo