'Javnost želim da se isključi' / Optužila masera da ju je pipao spolovilom, on se brani da erekciju uopće ne može postići: sada se svađa sa sucem zbog maske na licu

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Optuženi maser mu je odgovorio kako masku nosi prema savjetu doktora

26.10.2017.
9:13
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu sudi se 68-godišnjem medicinskom maseruVictoruA. iz Sudana, i to zbog bludničenja nad mladom klijenticom njegova salona za masažu.

On je u sudnicu ušetao s medicinskom maskom na licu te zatražio isključenje javnosti, na što ga je sudac upitao 'čemu maska kad vani hoda bez nje', piše Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skinite je! I zašto vam smetaju novinari?", upitao ga je sudac.

Optuženi maser mu je odgovorio kako masku nosi prema savjetu doktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javnost želim da se isključi. Nije dokazano da sam kriv. Čemu potreba da javnost bude prisutna? Ne želim da se o tim stvarima raspravlja pred javnošću, pogotovo zato što nisam kriv", odbrusio je Victor A. sucu.

Sudac je prihvatio njegov vapaj za isključenjem javnosti, s obzirom na to da je na raspravi medicinski vještak trebao izložiti svoj vještački nalaz vezan uz maserov zdravstveni problem i nošenje pojasa za herniju, ali i razjasniti je li pojas mogao imati utjecaja na dojam prema kojem ga je klijentica možda mogla 'zamijeniti' spolovilom u erekciji, piše Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, viši sud ukinuo je prvostupanjsku presudu prema kojoj je za bludničenje u salonu u Utrini nepravomoćno osuđen na četiri mjeseca zatvora s četverogodišnjim rokom kušnje. Žrtva ga je optužila da je, dok je ležala u gaćicama na stolu za masažu, vidjela i osjetila njegov spolni organ u erekciji. Maser negira krivnju tvrdeći da erekciju ne može postići, da klijenticu zbog svoje visine te visine stola nije mogao dodirnuti organom, ali i da ima bruh, zbog čega nosi pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo