bizarna situacija / Optužio ga da mu krao janjce i jare, pa mu došao na dvor s pištoljem: 'Ubit ću te, imaš 15 dana!'

Image
Foto: Thinkstock.com

Oštećeni navodi da mu je Krnjačanin došao u dvorište, uperio mu pištolj u glavu, repetirao ga i prijetećim glasom kazao kako će ga ubiti

9.9.2018.
12:15
Thinkstock.com
VOYO logo

Muškarac iz Krnjaka proglašen je krivim zbog teških prijetnji ubojstvom poznaniku u Bariloviću kojega je optužio da mu je ukrao nekoliko janjaca i jedno jare, te mu mora platiti odštetu od 5.000 kuna, piše KAportal.

Ranije je u kaznenom postupku također proglašen krivim zbog prijetnji te je osuđen na pet mjeseci zatvora. Obje presude su nepravomoćne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oštećeni navodi da mu je Krnjačanin došao u dvorište, uperio mu pištolj u glavu, repetirao ga i prijetećim glasom kazao kako će ga ubiti i da ima rok od 15 dana da mu vrati janjce i jedno jare ili novce. Tvrdi da su njegove optužbe bile neutemeljene da mu je ukrao životinje, a zbog njih je triput išao na hitnu medicinsku pomoć, jer je pretrpio bol radi povrede časti i ugleda.

Kaže da je dobio injekcije za smirenje, bojao se za djecu, nije mogao spavati, sanjao je gadno, hodao je po noći, pio tablete za smirenje. I danas se prestraši kad negdje nešto šušne. Tražio je 30.000 kuna odštete, ali je sud smatrao da će i 5.000 biti dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo