kod donje klade / Orkanska bura prevrnula kamion na Jadranskoj magistrali

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

HAK upozorava građane na dodatan oprez i strpljenje zbog otežanih uvjeta na cestama

10.6.2022.
17:48
Facebook
VOYO logo

U orkanskoj je buri na Jadranskoj magistrali danas oko podneva prevrnuto teretno vozilo. Nesreća se dogodila kod mjesta Donja Klada (DC8) između Senja i Starigrada.

Zbog prevrnutog teretnog vozila tim dijelom Jadranske magistrale vozi se otežano, jednim trakom, uz regulaciju prometne policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica otvorena je za sav promet. Zbog bočnih udara vjetra na dionici tunel Tuhobić – čvor Kikovica vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na državnoj cesti od čvora Križišće (A1) do mjesta Križišće (DC99), lokalnoj cesti Kraljevica-Križišće i na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Senja do Karlobaga zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povremena usporavanja su u gradskom prometu zbog veće gustoće prometa i na cestama gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju. Potreban je dodatan oprez i strpljenje, upozorava HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo